Om Datasikkerhed hos Assessment

Hos Assessment arbejder vi efter et meget højt sikkerhedsniveau. Mange vil nok kalde vor sikkerhed omkring kundedata ekstrem, men da vi ofte arbejder med data, der indeholder følsomme informationer, er det vigtigt at vore kunder føler sig helt trygge.

 

Basis for det høje sikkerhedsniveau, er bl.a. brugen af avancerede krypteringsalgoritmer, der fuldstændigt udelukker at uvedkommende kan skaffe sig adgang til data.  

 

Sikkert, men enkelt

Selvom krypteringsalgoritmerne er nok så avancerede, er programmerne Assessment anvender, særdeles enkle at arbejde med.

Som kunde hos Assessment vil du således nemt og enkelt kunne sende og modtage data via f.eks. e-mail eller på CD-ROM, uden at være bekymret for, at informationer om din virksomhed 'falder i forkerte hænder'. 

Assessment stiller naturligvis den nødvendige software gratis til rådighed.

 

Ingen forveksling mulig

Fra tid til anden møder vi spørgsmålet om muligheden for at Assessments analyser ved en fejl sendes til den forkerte kunde.

Selvom dette, trods alle bestræbelser, teoretisk set er muligt, vil resultatet blot være, at den pågældende kunde ikke vil kunne åbne filen, da adgangskoden ikke passer. 

 

Når vi hos Assessment opretter din virksomhed som kunde, oprettes samtidigt en ny 'brugerprofil' med tilhørende krypterede foldere og filer på Assessments systemer. Adgangskoden til disse foldere og filer aftales med dig som kunde. Alt arbejde med din virksomheds data foretages direkte i disse filer, hvilket fuldstændig udelukker forveksling af data og adgangskoder.

På tilsvarende måde vil en evt. forveksling/forkert placering af filer på Assessments systemer blot medføre at filen ikke kan åbnes, da adgangskoden ikke passer med de øvrige filer og foldere.

 

Spørgsmål vedr. datasikkerhed?

Har du, eller din virksomheds IT-afdeling, spørgsmål vedrørende datasikkerhed, den anvendte software, kryptering m.v. er I meget velkomne til at kontakte Assessment.    

 

 
 
 
 
 

Assessment

Ærtebjergvej 99

2650 Hvidovre

Tlf 36 49 06 67

info@assessment.dk